Stránky

úterý 4. června 2013

Cizrnový salát




Pořád prší. Měla bych prosbu, ať prší alespoň tam, kde to neuškodí.

Další salát z archivu... Tento salát měl obrovský úspěch. Já to někdy nechápu. Člověk otevře konzervu a má to úspěch, jakoby dřel celý den v kuchyni ;)

Ingredience
plechovka cizrnové konzervy bez nálevu (obchod Grand Moravia)
cherry rajčata
cibule nakrájená na proužky
semínka dle chuti
petržel
olivový olej
sůl
med
jablečný ocet

Není to paleo, s luštěninami se ráda kamarádím.

Včera jsem dostala spousta návrhů, jak jahodový salát ještě vylepšit, tak prosím, jak byste si ho upravily dle vlastní představy?

1 komentář:

  1. řapíkatý celer, paprika - nejlépe pečená. A případně marocký nádech skrze koření a trochy tahini do zálivky.

    OdpovědětVymazat