Venku prší. Probírám právě fotky. Před měsícem se u nás grilovalo a zkoušela jsem přílohy. Doteď jsem byla konzervativní, ovoce a zeleninu jsem nemíchala, to se ale změnilo :)
Salát je jednoduchý a krásný, podával se k hovězímu, výborně se hodil k těžšímu masu s intenzivní marinádou.
Ingredience:
rukola
jahody
citronová šťáva (nebo trochu limetky)
olivový olej
med
sůl
Nedávno jsem dělala podobný salát :) Je to fakt zúžo
OdpovědětVymazatJahody ráda přidávám do salátů. Nejlepší je se špenátem, kozím sýrem a mandlemi :-)
OdpovědětVymazatDoporučuju přidat i čerstvý zelený chřest a sedmikrásky! Jahody + rukola jsou ještě výtečné s nějakým sýrem (nočky z domácí ricotty nebo dobře vyzrálý camember - ale pak to není paleo, to uznávám :-))
OdpovědětVymazatTeprve nedávno jsem se dozvěděla, že jsou jahody dobré do salátu, a už dostávám další zajímavé nápady, děkuji Vám :)
OdpovědětVymazatJo ještě je výborné dát k roketě místo jahod vodní meloun a přidat na ostičky nakrájenou Fetu.
OdpovědětVymazatTy mně snad čteš myšlenky :) To je můj další salát! Vlastně dva saláty, jeden s cukrovým melounem a jeden s vodním. Už je mám připravené a teď je překvápko pryč :D
OdpovědětVymazat